Szolgáltatásaink

Könyvelés, bérszámfejtés, cégalapítás, üzleti terv készítés, marketing tevékenység

Vállalatunk tevékenységek széles skáláját kínálja, az első ötlettől kezdve a megalakuláson át egészen a cég megszűnéséig.

Miben különbözünk más könyvelő irodáktól?

Feladatunk ellátása során nem pusztán a bekerült anyagok tényszerű feldolgozását, könyvelését végezzük el. Folyamatosan figyelemmel követjük partnereink tevékenységét, így tanácsokkal tudjuk ellátni a jövedelmezőbb gazdálkodás érdekében. A konzultációknak köszönhetően Ön nem az utolsó pillanatban szembesül fizetési kötelezettségeivel, pénzügyi adataival.

Az Erkazo-Plusz Kft. Könyvelőiroda szolgáltatásai:

01. Cégalapítással kapcsolatos tanácsadás

Megvan az ötlet, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Teljes körű tanácsadással állunk rendelkezésére. Milyen cégforma az ideális az Ön vállalkozása számára, milyen költségekkel jár a cég alapítása, valamint működtetése, milyen adózási mód választható, és mi mellett érdemes dönteni, stb.

02. Cégalapítás Magyarországon

Kedvező áron, helyi ügyintézéssel segítjük cége megalapításában.

03. Teljes körű könyvelés, bérszámfejtés

Teljes körűen ellátjuk a cég számviteli, adózási, bérszámfejtési feladatait. Elkészítjük a kapcsolódó analitikai nyilvántartásokat, bevallásokat. Folyamatos kapcsolattartással és tájékoztatással segítjük a céget a döntései meghozatalában, képviseljük ügyfeleinket a hatóságok előtt. Ha naprakész könyvelést szeretne, válassza az Erkazo-Plusz Kft. miskolci könyvelő irodát.

04. Üzleti terv készítése

Vállaljuk üzleti terv készítését pályázatokhoz, hitelekhez, vagy ha egyszerűen tudni szeretné, hogy ötlete jövedelmező lehet-e.
Összeállítjuk vagyonmérlegét, megkeressük a problémás helyeket, segítjük Önt akár már egy megindult eljárás során, akár akkor, ha csak áttekinteni szeretné pénzügyi helyzetét.

Kövessen minket!

Cégadatok

Erkazo-Plusz Kft.
3529 Miskolc
Soltész Nagy Kálmán út 122.

E-mail:info@erkazoplusz.hu

Tel.: +36 46 504-931

Mobil:
+36 30 85 48 073
+36 30 49 41 101

Adószám: 11069014-2-05