Értékeink

Az Erkazo-Plusz Kft. a következő értékeket tartja szem előtt a mindennapi működése során:

01. Megbízhatóság

Vállalatunk számára elengedhetetlen érték a megbízhatóság. Feladatainkat a jogszabályi előírásoknak megfelelően, legjobb tudásunk szerint végezzük. Szolgáltatásainkat az adott vállalat érdekeit figyelembe véve, személyre szabottan biztosítjuk.

02. Szakmai kompetencia

Az Erkazo-Plusz Kft. alkalmazottai magasan képzettek, minden könyvelőnk mérlegképes könyvelői végzetséggel rendelkezik. Valamint a bérszámfejtéssel foglalkozó munkatársunk munkaügyi és tb képesítés birtokában van. A jelenlegi tulajdonos vezetésével vállalatunk 2008.01.01.-e óta látja el tevékenységét. Összességében elmondható, hogy vállalatunk alkalmazottaink több éves tapasztalattal, szakmai kompetenciával rendelkeznek. Teljes körű szolgáltatásainkat minden esetben cégre szabottan kínáljuk.

03. Titoktartás

Ügyfeleink adatait, továbbá a birtokunkba jutott információkat a legnagyobb titoktartással és bizalommal kezeljük. Harmadik fél számára információt kizárólag jogszabályi kötelezettség esetén vagy a megbízó felhatalmazása útján adunk ki.

04. Tárgyilagosság

Igyekszünk ügyfeleinkkel őszinte és tárgyilagos kommunikációt folytatni, tényekre helyezni a hangsúlyt.

05. Pontosság, precizitás

Mindennapi munkavégzésünk során egyik elsődleges szempont a feladatok pontos precíz ellátása. Kiemelt figyelmet fordítunk a határidők betartására, és a meghatározott tevékenységünk jól ütemezett ellátására.

06. Rugalmasság

Vállalatunk törekszik az előre nem ütemezett feladatok és igények rugalmas kezelésére, ezzel is növelve ügyfeleink megelégedettségét.

07. Tisztesség

Az általunk nyújtott szolgáltatások ellátása során a jogszabályoknak megfelelő módon járunk el.

Kövessen minket!

Cégadatok

Erkazo-Plusz Kft.
3529 Miskolc
Soltész Nagy Kálmán út 122.

E-mail:info@erkazoplusz.hu

Tel.: +36 46 504-931

Mobil:
+36 30 85 48 073
+36 30 49 41 101

Adószám: 11069014-2-05